Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova

Centrul Naţional de Expertize Judiciare

A A A

Miracolul sărbătorilor de iarnă există, Miracolul ești tu

Published on: Wed, 12/23/2020 - 16:16

Și anul acesta, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Centrul Național de Expertize Judiciare îți propune să te alături campaniei de susținere a copiilor defavorizați din întreaga țară.                                                                                                  

  Pe lîngă implementarea politicii statului în domeniul efectuării expertizelor judiciare şi de coordonare a activității practice în domeniul expertizei judiciare, CNEJ își propune să aducă feeria sărbătorilor de iarnă copiilor neajutorați.

În acest context, începând cu ziua de astăzi, 23.12.2020 până pe 20.01.2021, ne alăturăm campaniei: „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!

Fiecare dintre noi poate contribui cu cărți, rechizite, jucării, hăinuțe, produse igienice, produse alimentare nealterabile, dulciuri, biscuiți și alte obiecte necesare, în scopul de a crea lumină și căldură în gândul și în sufletul acestor copilași.

Donațiile pentru copii vor fi colectate în cutia special amenajată la intrarea în sediul CNEJ din mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 162, et. 14. Pentru informații suplimentare privind posibilitățile de donare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: (+373) 22 238 422 sau pe email: cnej@justice.gov.md.

Fiecare contribuție, cât de mică, va fi apreciată de copii. Vă încurajăm să nu fiți indiferenți! Haideți împreună să creăm lumină și căldură în gândul și în sufletul acestor copii! Cu certitudine gestul nostru va fi apreciat de copiii care mereu sunt în așteptarea unei magii!

                Și să nu uităm că Miracolul există, el este în fiecare dintre noi.

Totodată, ținem să informăm că în contextul pandemiei de COVID-19, pe parcursul colectării donațiilor vor fi respectate toate măsurile și recomandările în vederea prevenirii și combaterii răspândirii infecției.

Vezi galerie foto.