Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova

Centrul Naţional de Expertize Judiciare

A A A

Centrul Național de Expertize Judiciare se alătură campaniei „Doar din Suflet" inițiate de Ministerul Justiției

Published on: Fri, 04/16/2021 - 14:58

Aflându-ne în preajma sfintelor sărbători de Paște, Centrul Național de Expertize Judiciare ține să continue acțiunile de binefacere și se alătură campaniei „Doar din Suflet" consacrată familiilor social-vulnerabile, care întâmpină dificultăți de trai, dificultăți în creșterea și educarea copiilor, familiilor care trăiesc la limita disperării, inițiate de Ministerul Justiției

În acest context,  în perioada 16 aprilie – 14 mai 2021, Centrul Național de Expertize Judiciare susține campania de caritate „Doar din suflet", în cadrul căreia, își propune să sprijine pe cei mai triști, pe cei care sunt în așteptarea unui ajutor, cei care au o soartă destul de cruntă și nemiloasă.

Astfel, venim cu un îndemn și încurajăm toți doritorii să demonstreze solidaritate și să se alăture acestei acțiuni sincere și sfinte și să doneze „Doar din suflet" bunuri care nu se vor referi pentru o vârstă anumită, dar care le va fi de folos familiilor pentru creșterea și îngrijirea copiilor, cum ar fi: produse alimentare nealterabile, haine, accesorii, produse de igienă, cărți, rechizite, jucării, etc, care vor putea fi plasate în cutia special amenajată, în holul de la intrarea în sediul Centrului Național de Expertize Judiciare, situat la adresa: mun.Chișinău, str. M.Cibotari,2.

Toate aceste acțiuni vin să sensibilizeze societatea, să schimbe percepția acesteia în scopul de a schimba lumea spre bine, de a fi mai buni, mai înțelegători, de a fi mai darnici și mai sinceri, iar toate acestea oferindu-se cu adevărat „Doar din tot suflet”, și cel mai important, celor care cu adevărat au nevoie de susținere.

Menționăm că, campania socială se va desfășura cu respectarea strictă a tuturor normelor și măsurilor de prevenire a infecției de Covid-19. Pentru informații suplimentare privind posibilitățile de donație, vă îndemnăm să nu ezitați și să ne contactați prin e-mail la adresa electronică: cnej@justice.gov.md sau la numărul de telefon: (+373) 22 238 422.