Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova

Centrul Naţional de Expertize Judiciare

A A A

„Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă…"

Published on: Thu, 03/11/2021 - 09:43

   În contextul campaniei de caritate lansate de Ministerul Justiției în perioada 26 februarie – 10 martie 2021 campania „Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă…", întregul colectiv al Centrului Național de Expertize Judiciare a demonstrat solidaritate, mobilizându-se și contribuind pentru a aduce zâmbete și bucurie în sufletele mamelor solitare.

   În cadrul Campaniei au fost ajutate două familii din s.Pănășești, r-nul Strășeni or. Sângerei, o familie cu cinci copii și o familie cu patru copii. Copiii din ambele familii sunt crescuți doar de mamele lor. Atât mamele, cât și copiii acestora au rămas surprinși de această surpriză, dar și de darurile frumoase și atât de necesare, oferite de întregul colectiv al Centrului Național de Expertize Judiciare.

   În acest sens, venim cu un îndemn către toți să tindem să fim mai buni, să fim mai mărinimoși față de cei care nu au posibilitate și care au nevoie de susținere, mai cu seamă mamele solitare și copiii acestora. Centrul Național de Expertize Judiciare aduce sincere mulțumiri tuturor angajaților pentru implicare și contribuție.

Subscribe to Agenda